Medarbejdere

Hvis du overvejer at flytte ind eller er du ansat i kriminalforsorgen, og vil henvise en indsat, skal kontakte socialrådgiver i Projekt Brobygning Ditte Hauberg (Se nedenfor).


Enhedschef Klaus Schelander Nielsen

Telefon: 7255 7863 / 7255 7880

Kontorfuldmægtig Birthe Nancke

Telefon: 7255 7864

Pedel Flemming Pedersen

Telefon: 7255 7869

Projekt Brobygning v/ Anne Mette Guldhammer
Telefon: 7255 7862

Derudover har pensionen ansat 12 døgnvagter og 1 i fleksjob. Gruppen er en blanding af socialrådgivere, pædagoger og fængselsbetjente.
  Arbejdets karakter

Opgaverne er mange. Medarbejdernes rolle er primært at hjælpe de straffede beboere med at komme videre i livet på en meningsfuld måde, selvom de skal afsone under visse betingelser.

Udover arbejdet med opsyn og sagsbehandling, færdes personalet uformelt rundt i huset, og deltager i de fleste aktiviteter, som dagen byder på.

Personalet bærer ingen uniform, og for en gæst vil det ikke umiddelbart være tydeligt, hvem der er beboer, og hvem der er ansat. Personalet er ofte sammen med de indsatte, og for eksempel kan en snak om afsoners fremtidsplaner eller måske nogle konkrete problemer ligeså vel foregå hen over aftensmaden eller et brætspil som under et møde på kontoret.

De ansatte har typisk et stort ønske om at hjælpe andre mennesker og gøre en forskel. Og det er i høj grad det, der motiverer dem i deres arbejde.